Zdravim chtěl bych se zeptat jenom na pár věcí většina bude asi spíš pro vedení
nejdřív vedení nehraje nebo co? kdo tu alianci vlastně vůbec tak nějak vede nebo něco takovýho?
protože mi přijde že tady nato každej sere a nebo si každej jede sám na sebe
ptám se proto protože se člověk podívá do seznamu a tam lidi co sou vpohodě 19 dní off a podobně
nebo se řeklo že se dělá alianční skype a jsme tam 4 to ta aliance je udělá jenom proto aby tam bylo to hezký číslo nějakejch 84 členů nebo kolik tam je tak abysme mohli machrovat že nás je pokokot?
ptám se i proto jestli se bude něco dělat stou alianci nebo to bude stylem že budem akorát farmy pro dedka, CORE atd
tak jenom abych věděl jestli se mám podívat po něčem sice s né tak velkym číslem členů ale asi mnohem více aktivním protože v tuhle chvíli mi přijde že z těch cca 84 členů hraje tak 10
takže v tuhle chvíli si myslim že by bylo i lepší to zredukovat klidně na polovinu nebo mín a mít jenom ty aktiv lidi a rozdělit se stylem jak psal zyko pač pokud to takhle bude dál tak si nás CORE a spol budou rozebírat jak budou chtít
předem se omlouvám pokud sem se někoho nějak dotknul ale skutečně by mě to zajímalo jak to tady je protože sem v alianci taky nějakou chvíli už a co si pamatuju tak jedinej člověk co chtěl něco aktivně udělat tak dopad tak že ho vedení poslalo někam a nakonec musel odejít tak snad nedopadnu stejně